Dolphin Triology Reiki

Dolphin Triology Reiki

Dolphin Triology Reiki

Dolphin Trilogy Reiki is gebaseerd op de Dolphin Reiki van Marc Scott.

Deze trilogy is ontwikkeld door Shanti Johnson en Sheryl Carter via meditaties en daadwerkelijk contact met dolfijnen en bestaat uit drie graden. Dolphin Healing Reiki, Orca Empowerment Reiki en Dolphin Crystal Reiki. In overleg hebben Marc Scott en Shanti Carter via meditaties feitelijk de eenvoudige Dolphin Reiki uitgebreid tot een  veelomvattende healingsvorm, waarbij de dolfijnen nog steeds een hoofdrol spelen.


Dolphin Trilogy Reiki kan je leven veranderen, je intuïtie zal versterkt worden, je dromen worden helderder, je zult enorm veel liefde en wijsheid van de dolfijnen en orka’s ervaren, die fungeren als gidsen op je pad en tijdens meditatie en healing. Je speelse en liefdevolle kanten mogen meer naar buiten komen, problemen en stress zullen verminderen en je zult je meer verbonden voelen met je Eigen bron en Moeder Aarde. Je zult gaan merken dat de dolfijnen steeds meer een grotere rol gaan spelen in je leven.

Tijdens healing is deze energie uitstekend te gebruiken als er emotionele trauma’s spelen, zoals een traumatische ervaring, angst, verdriet en depressie. De liefde en speelsheid van de dolfijnen en orka’s helpen op een troostende en zachte manier tijdens de healing. De combinatie met de kristallen geeft hele krachtige healings.

De 1e graads inwijding in Dolphin Healing Reiki is een versterkte vorm van Dolphin Reiki. Bij deze inwijding krijg je een symbool, dat je kan gebruiken bij healing en meditatie.

Je leert: Een dolfijnademhalingstechniek, die geavanceerder is dan de oefeningen van de Dolfijn Reiki, waardoor je nog beter en gemakkelijker met de dolfijnen kunt verbinden.

De 2e graads inwijding van deze Trilogy is de Orca Empowerment. De Orka is het grootste lid van de dolfijnen familie, ook wel de ‘killer whale’ genoemd. Ook bij deze inwijding krijg je een symbool en leer je je te verbinden met de krachten van de Orka’s.

Je zal kracht en bevrijding ervaren en een verbinding met "Alles Wat Is" en Altijd Zal Zijn.

Het laatste onderdeel van de Trilogy is de 3e graads inwijding in de Dolphin Chrystal Healing, waarbij je een derde symbool krijgt aangereikt om te gebruiken bij meditatie en healing.

“Chrystal healing ” houdt in dat je bij de behandelingen gebruik gaat maken van edelstenen, zodat je behandelingen krachtiger kunnen worden. Net als de andere twee inwijdingen geeft de inwijding de mogelijkheid gebruik te maken van de krachtige dolfijnenenergie, die in combinatie met de kristallen, helpt bij het loslaten van blokkades en die inzicht en intuïtie geeft in het healingsproces, zowel met meditatie en behandeling van jezelf als bij anderen.

Na afronding van de 3e graad ben je Dolphin Trilogy Reiki Master en kun je anderen in deze energievorm inwijden.