Dierentolk

Praten met dieren

Dierentolk, praten met dieren, telepathie is je vermogen om intuïtief te communiceren. Communicatie via je gevoel. Een hartverbinding die je kunt maken met elke vorm van leven dat er is.

We communiceren met dieren via stem, geluid, gebaren, lichaamstaal, en aanraking. We kunnen dus op veel manieren contact maken met dieren en ermee communiceren.

Een gesprek met een dier kan een goed inzicht geven in de oorzaak van bepaald gedrag, onverklaarbare symptomen of ziekte. Denk aan het plassen in huis van jouw dier dat je niet kunt verklaren, angstig gedrag van je huisdier, het niet alleen kunnen zijn van je hond of het niet begrijpen wat je kat nu bedoelt als ze zo vaak miauwt.

Waarom je paard ineens schopt of bijt

Ook kan een consult van een dierentolk erg fijn zijn bij stervensbegeleiding. Zo kun je erachter komen of jouw dier er klaar voor is om te overlijden en kunnen we dit gezamenlijk rustig aan begeleiden zoals jouw dier dit graag wilt.


Dieren laten via hun gedrag ons eigen gedrag zien. Ze zijn dan als een spiegelbeeld van onszelf. Ze spiegelen wat er diep in ons leeft.                                                        

Dieren reageren vanuit hun natuur op energie. Zij voelen wanneer er gevaar dreigt. Daarom weten honden wanneer je bang voor ze bent. De reden waarom een paard niet wil luisteren naar wat je vraagt, heeft misschien wel te maken met het stuk, in hoeverre je naar jezelf luistert. In welke mate luister jij naar je eigen hart? En de hond die zo enorm aan de lijn trekt, vraagt jou misschien wel leiding te nemen over je eigen leven. Voor dieren bestaan geen geheimen, en eigenlijk voor niemand… Wanneer je verbonden bent met alles om je heen. Dieren voelen haarfijn aan wat er met ons is en als dat wat zij voelen niet in overeenstemming komt met jouw gedragingen, zullen ze je dat vertellen. Dat is de reden waarom we dieren zo liefhebben. Bij dieren hoef je niet te vertellen wat er is, of je blij bent of boos. Bij dieren hoef je alleen maar te zijn wie je bent en dat zullen ze met je delen.