Magnified Healing®

Magnified Healing®

 

Magnified Healing® ~ 1e fase

Deze vorm van healing kwam in 1992 naar de aarde door bemiddeling van Vrouwe Meester Kwan Yin. Tot deze tijd werd deze healingenergie hoofdzakelijk in de hogere dimensies gebruikt door de Verlichte Meesters (Magnified Healing® 1e fase is 5e dimensie-energie). 

Het is een vrij krachtige en sterke healingenergie, passend in deze tijd; het brengt een constante energiestroom tot stand van je hart naar de Bron. Hierdoor vindt transformatie van je lagere delen en trillingen plaats naar een hoger niveau, karma wordt in balans gebracht en je DNA-strengen worden geactiveerd waardoor je fysieke lichaam zich beter kan aanpassen aan de hogere trillingen waar we naar toe op weg zijn.
Met Magnified Healing® wordt gewerkt aan de oorzaak van fysiek, emotioneel, mentaal ongemak; hierdoor ontstaat inzicht waardoor genezing wordt bespoedigd. Door gebruik te maken van Magnified Healing® ontwikkel je je intuïtie, inspiratie en creativiteit, het versnelt je groeiproces, reduceert stress en verbetert je communicatie en brengt een enorme innerlijke rust. 

Kwan Yin die deze healingvorm naar de aarde heeft gebracht staat bekend als de Godin van Genade, Mededogen, Vergeving en Healing; zij is ook Beschermvrouwe van Vrouwen en Geboorte en in die hoedanigheid kan men haar aanroepen voor de behandeling van vrouwen en baby’s; voor vrouwen die zwanger willen worden of voor een succesvolle bevalling. 

Magnified Healing® is een welkome en bruikbare aanvulling op het werken met Reiki en energetisch lichaamswerk in het algemeen. Het verschil met deze healingvormen is echter dat i.p.v. een kanaal te zijn voor het doorgeven van de energie, je met Magnified Healing® de energie wordt en om je heen zet. 

Magnified Healing® is over het algemeen meer geschikt voor hen die serieus met hun spirituele ontwikkeling bezig zijn (alhoewel dit beslist geen voorwaarde hoeft te zijn); als je je er toe aangetrokken voelt heb je er waarschijnlijk tussen je fysieke levens in al mee gewerkt.

 

Het is met liefde en dankbaarheid naar GOD DE ALLERHOOGSTE en geliefde Kwan Yin, dat ik mijn intentie bevestig om het geleerde van de Eerste Fase van Magnified Healing® in zijn pure essentie en goddelijke vibratie zal onderwijzen en beoefenen