Wat is Kundalini Reiki

Wat is Kundalini Reiki:

Kundalini is een Sanskriet woord, dat "opgerold" betekent Het duidt op de energie die traditioneel gezien, drie-en-een-half keer opgerold ligt aan de basis van onze ruggengraat.  Deze energie, die bij de meeste mensen onbewust blijft, is in feite onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording. 

een proces van afstemming opent en versterkt de energiekanalen van je lichaam, zodat de golven van genezende Reiki energie door je heen kunnen stromen en je lichaam kunnen ontdoen van energieblokkades. Bij de wortel - oftewel de basischakra is een ingang voor de Kundalini-energie. Nadat deze energie is opgewekt, worden bepaalde kanalen en chakra’s geopend.

Kundalini energie wordt ook wel het Kundalini Vuur genoemd. Zodra deze energie bij de basischakra (Muladhara) is opgewekt, stroomt het door de Ida nadi en Pingala nadi langs het voornaamste verticale energiekanaal (sushumna) omhoog naar de kruinchakra (Sahasrara) waar het je lichaam weer uitstroomt. De Ida nadi beheerst alle mentale processen, terwijl de Pingala nadi alle vitale processen beheerst. Ida staat voor de maan en Pingala voor de zon. De derde nadi, Sushumna, is het kanaal voor het ontwaken van het spirituele bewustzijn.

Naarmate het kundalini energiesysteem zich verder ontwikkelt, opent het vele wegen naar spirituele ontwikkeling en veel nieuwe mogelijkheden om Healing te bieden.

 

 Wat zou een behandeling zoal voor jou kunnen betekenen?

Verlicht pijn.
Helpt om te aarden.
Versterkt de levenskrachtenergie.
Je bewustwording wordt gestimuleerd.
Bevordert het natuurlijke zelfgenezingsproces.
Brengt de organen en klieren en hun functies in balans.
Richt zich naar de natuurlijke behoeften van de ontvanger.
Brengt de energie in het lichaam in evenwicht.
Geeft ontspanning en verminderd stress.
Brengt extra kracht in je creativiteit.
Versterkt het immuunsysteem.
Afvoer van gifstoffen.
Heft blokkades op.

Kundalini Reiki brengt lichaam en geest in balans